De Kern van Zijn 

Praktijk  voor: Reiki, IET, Intuitieve  gesprekken, Pendelen,

 Metamorfose massage, Soul Body Fusion en Mediumschap.

Behandelingen*

Reiki behandeling

Reiki is universele levensenergie. Met een Reiki behandeling breng je de energie over naar degene die de behandeling ontvangt. Hierdoor komt deze energie weer in balans, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

Soul Body Fusion

Met Soul Body Fusion breng je je lichaam en geest weer op één lijn. Dat is de 'fusion' oftewel versmelting.


Intuitieve gesprekken

Door middel van inzichtgevende gesprekken, geef ik u handvatten waarmee u weer op weg kunt.

Healing,  door middel van pendelen

Met behulp van de pendel zoek ik uit wat er  voor u van belang is. Dat is in de breedste zin van het woord. Dat kan zijn op het gebied van voeding, vitaminen tot het uitspreken of  verwerken van gebeurtenissen.

Metamorfose massage

Metamorfose massage is een massage van voeten, handen en hoofd.

Tijdens deze behandeling werk je op de reflexzone van de wervelkolom welke wordt weerspiegeld op de voeten. Door deze zachte massage, wordt er een verandering in werking gezet. Zodat klachten opgelost kunnen worden of inzichten worden verkregen.

Reading

Bij een reading, maak ik contact met overleden dierbaren, gidsen of spirits. Zou je willen weten of zij nog een boodschap voor jou hebben?

Vaak komen er adviezen of boodschappen door, van overleden dierbaren vanuit de spiritwereld, die juist op dat moment voor jou belangrijk zijn.

* De behandelingen zijn géén vervanging voor een bezoek aan de huisarts of specialist,  maar moeten worden gezien als een aanvulling daarop.